Trädgårdens recept 

En solig senvinterdag, när våren börjar anas i luften och solen lyser både varmare och ljusare. Då längtar jag efter en rabarberpaj. Därför ser jag till att alltid ha några påsar rabarber i frysen. Jag hackar upp och fryser in portionsvis, en paj per påse. Vilket blir ganska stora påsar då vi är en familj på sex personer.

Det är gott att använda färska grönsaker även på vintern men utbudet kan ju vara lite skralt. Något som finns här är den röda grönkålen som står ute i ett snöbetäckt grönsaksland och ärtskott som växer i en skål på köksbordet. Dessa två fick vara med i en rätt med lax och potatis.

Nu på vintern är det gott att ha fryst in och förvarat det som odlades under sommaren. Det kan man laga mycket gott och värmande av, det passar perfekt en ruggig eller kall vinterdag.

Odling © Alla rättigheter reserverade 2021
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång